• Program


    Budapest Jazz Orchestra & Náray Erika

    Budapest Jazz Orchestra & Náray Erika

    Az ELLA 100 produkcióban a zenekar Náray Erika színésznő-énekesnővel eleveníti fel a jazz nagyasszonyának, a többszörös Grammy-díjas Ella Fitzgerald-nak a dalait, melyek könnyed szórakozást és emelt hangulatú estét biztosítanak mindenki számára.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. február 25. péntek, 19:30

    Náray Erika és a Budapest Jazz Orchestra közös produkciója nagy sikert aratott itthon és külföldön egyaránt. Cheek to Cheek, Lush Life, How High the Moon – csak néhány az elhangzó jazz standard-ek közül, melyek jól szimbolizálják Ella Fitzgerald egyedülálló pályáját. A koncert a BJO big band hangzásával felejthetetlen élményt kínál.

    A koncert az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Program támogatásával valósul meg.

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

    Ajánló


    A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016