• Program


    Budapest Ragtime Band - Nemcsak Jazz Klub

    Budapest Ragtime Band - Nemcsak Jazz Klub

    A 40 éves Budapest Ragtime Band a 80-as évek óta nagy sikerrel tartja életben a múlt század fordulójának népszerű amerikai zenéjét. Virtuóz hangszerszólók, klasszikus zenei átiratok, ismert dallamok és operák humoros átdolgozásai, valamint jazz és dixieland standardok alkotják a repertoárt, egyedülálló hidat képezve több zenei műfaj között.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. június 5. szombat, 19:30

    Nemcsak Jazz Klub - Budapest Ragtime Band

    A 40 éves Budapest Ragtime Band a 80-as évek óta nagy sikerrel tartja életben a múlt század fordulójának népszerű amerikai zenéjét. Nagyszerű, jól képzett muzsikusok az eredetileg zongorára komponált rag-eket 8-10 tagú együttesre hangszerelték át, később swing-melódiákat, dixieland-slágereket is felvettek műsorukba. A ragtime mellett koncertjeik elmaradhatatlan része a show, a vidámság és a móka, programjaikat különleges hangszerelési megoldásokkal teszik színesebbé, rendszeresen bővítik újabb számokkal, zenei humorral. Virtuóz hangszerszólók, klasszikus zenei átiratok, ismert dallamok és operák humoros átdolgozásai, valamint jazz és dixieland standardok alkotják a repertoárt, egyedülálló hidat képezve több zenei műfaj között. Az együttest magas színvonalú játéka, eredeti előadásmódja és színpadi show-val fűszerezett koncertprogramja világszerte elismertté tette.

    A koncert az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Program támogatásával valósul meg.


    Tájékoztató jegy vásárlásához!

    Remélem, hogy ismét találkozhatunk rendezvényeinken.
    Tisztelettel szeretném a figyelmükbe ajánlani, hogy a 194/2021. (IV.26.) kormányrendelet alapján a megváltott jegye csak érvényes védettségi igazolvány bemutatásával jogosít belépésre.

    Kérem, hogy igazolványát hozza magával a programra érkezéskor! Az igazolvány hiányában megváltott jegy birtokában sem tudjuk Önt a rendezvényre beengedni és ebben az esetben a megváltott jegy árát sem tudjuk visszaadni.

    Felhívnám a figyelmét arra is, hogy 18 év alatti személyek önállóan megváltott jegy birtokában sem vehetnek részt a programjainkon.

    Végezetül pedig tisztelettel kérem Önt, hogy a programokon, az Intézmény közösségi tereiben viseljen maszkot. Az Ön védelme érdekében az Intézmény dolgozói is maszkban fogják feladataikat végezni.

    Tisztelettel:
    Lázár Gergő
    igazgató

    Ajánlatunk


    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

    zenés party két részben

    Ajánló


    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016