• Program


    Buena Vista Social Club: Adios

    Buena Vista Social Club: Adios

    Buena Vista Social Club: Adios

    Színes amerikai- kubai dokumentumfilm

    korhatár 12

    110 perc

    rendező: Lucy Walker

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 11. csütörtök, 18:00

    Mozivásznon búcsúznak a Buena Vista Social Club sztárjai

    December 16-tól érkezik a hazai mozikba a Buena Vista Social Club – Adios című zenés dokumentumfilm, amelyben a világhírű kubai világzenei társulat tagjai visszatekintenek több évtizedes közös történetükre.

    Több mint húsz év telt el azóta, hogy megjelent a Buena Vista Social Club első albuma és Wim Wenders róluk készített, Európai Filmdíjjal és számost további fesztiváldíjjal elismert, Oscar-díjra jelölt mozifilmje. Az együttes 1997-es lemezével robbant be a köztudatba, és amellett, hogy muzsikájukkal új színeket festettek Kuba páratlanul sokszínű zenei palettájára, utánozhatatlan hangulatú koncertjeikkel világ minden tájára – köztük Magyarországra is – magukkal vitték a vibráló latin életérzést.

    A most mozikba kerülő folytatásban, Lucy Walker Buena Vista Social Club: Adios című zenés dokumentumfilmjében a zenekar tagjai visszatekintenek zenei karrierjükre, felidézik, hogy milyen hihetetlen véletlenek sorozata hozta őket össze, és megemlékeznek zenésztársaikról, akik sajnos már nincsenek köztünk. Természetesen koncertfelvételek sem hiányozhatnak a filmből, az együttes amerikai és angliai turnéjáról láthatunk részleteket.

     

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    Ajánló


    A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016