• Program


    BWG - Balaton Wine & Gourmet Fesztivál / Napijegy - 2022.10.02. (11-17 óra)

    BWG - Balaton Wine & Gourmet Fesztivál / Napijegy - 2022.10.02. (11-17 óra)

    A négy napon át tartó, minőségi ételeknek és italoknak szentelt gasztroünnepen a régió legjobb éttermei és borászatai mutatkoznak be. A közönségprogramok - nagyszínpadi látványbemutatók, vezetett kóstolók és minőségi kiállítók - mellett szakmai workshopok, mesterkurzusok, valamint két vendégország, Japán és Spanyolország kulináris különlegességei várják az idelátogatókat.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. október 2. vasárnap, 11:00

    Balaton Wine&Gourmet

    A négy napon át tartó, minőségi ételeknek és italoknak szentelt gasztroünnepen a régió legjobb éttermei és borászatai mutatkoznak be. A közönségprogramok - nagyszínpadi látványbemutatók, vezetett kóstolók és minőségi kiállítók - mellett szakmai workshopok, mesterkurzusok, valamint két vendégország, Japán és Spanyolország kulináris különlegességei várják az idelátogatókat. A hiánypótló és hagyományteremtő céllal induló gasztro ünnep házigazdája Gianni Annoni lesz.

    A Balaton Wine&Gourmet a Veszprém-Balaton régió kulináris örökségét, borászati hagyományait és étkezési kultúrájának egyre izgalmasabb jelenét mutatja be. Ez lesz a régió egyetlen „terrior” szemléletű borászati fesztiválja, ahol mind a hat balatoni borvidék és az összes borászati irányzat - azaz a hagyományos, az újhullámos, a biodinamikus és a natúrbor - egyszerre jelenik meg. 

    Mindez a Veszprémvölgy egyedülállóan csodás természeti és épített környezetében: árnyas lombok alatt, a Séd patak partján, a Jezsuita Rend által a 18. században épített templom és romkert természetes díszletében.

    Kedves jegyvásárlónk! Kérjük, hogy blépőjegyének megváltása előtt feltétlenül olvassa el az alábbi tájékoztatót.
     
    - A Balaton Wine & Gourmet rendezvényre váltott napi-  és bérletjegyek a Jezsuita Templomban rendezett speciális, külön díjszabás ellenében látogatható programokra nem érvényesek.
     
    - A Jezsuita Templomban rendezett, külön díjszabás ellenében látogatható programokra egyedi belépőjegy váltása szükséges. Ezek a jegyek ugyanakkor a választott program mellett az adott napra vonatkozóan, a Balaton Wine & Gourmet rendezvény egész területére érvényesek. Így tehát ezekre a programokra külön napijegy váltása nem szükséges!
     
    - Felhívjuk kedves látogatónk figyelmét, hogy a fentieken túl, egyes programjaink regisztrációhoz kötöttek. Az ezekre történő belépéshez a napijegy megváltása mellett ingyenes, regisztrációs jegy váltása is szükséges.

     

    Ajánlatunk


    Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016