• Program


    Cadotsch // Downes // Donkin // Maddren / JAZZ SHOWCASE

    Cadotsch // Downes // Donkin // Maddren / JAZZ SHOWCASE

    A Jazz Showcase tapasztalt zsűritagjai évről évre megfogalmazzák az elvárást a pályakezdő zenekaroknak: törekedjenek arra, hogy megtalálják saját hangjukat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. február 5. szombat, 20:00

     2021-ben több külföldi fesztiválszervező is példaként említette Lucia Cadotsch Berlinben élő svájci énekesnőt, aki egyéni hangon, formabontó megközelítéssel adja elő a már számtalanszor eljátszott jazz standardeket, így ruházva fel őket új értékekkel. 2022-ben Cadotsch végre eljön újonnan alakult kvartettjével, és megmutatja, miért emlegették.

    Nemcsak európai fesztiválszervezők, szerte a világon több szakmai szervezet díjazta már Lucia Cadotsch művészetét. 2017-ben a neves DownBeat magazin Speak Low című lemezét az év legjobb albumai közé választotta, miután maximális pontszámot kapott a lapban, és az angol Guardian is ugyanígy értékelte a kiadványt. Az év vokalistájaként megnyerte a Echo Jazz Díjat, amely a Grammy német megfelelője. 2018-ban meghívták a Winter Jazzfestre, New Yorkba. Cadotsch olyan művész, aki tiszteli a hagyományokat, közben azonban még sosem hallott hangokat, megoldásokat kutat, és ezt addig teszi, amíg testhezálló megoldást nem talál csapatai számára. Több formációval is dolgozik, akik osztoznak vele törekvéseiben - legújabban az ECM Records művészei közé tartozó Kit Downes zongorista-orgonistával, aki a BBC Jazz Award és a Mercury Music Award kitüntetettje, és a Jazzwise magazin szerint generációjának egyik legjobbja; Phil Donkin bőgőssel, aki saját zenekarai mellett játszott John Abercrombie, Joey Baron, Kurt Rosenwinkel, Mark Turner vagy Bill Stewart oldalán is; valamint James Maddrennel, az Egyesült Királyság egyik legkeresettebb dobosával, aki összeszokott párost alkot Donkinnal.

    ének: Lucia Cadotsch
    zongora, orgona: Kit Downes
    bőgő: Phil Donkin
    dob: James Maddren

    Ajánlatunk


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Ajánló


    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016