• Program


    Camille Thurman és a Darrell Green Quartet / JAZZTAVASZ 2023
    2

    Camille Thurman és a Darrell Green Quartet / JAZZTAVASZ 2023

    Camille Thurman nem kisebb jelentőségű együttestől kapja ajánlólevelét, mint a Jazz at Lincoln Center Orchestra, amelynek 2018 és 2020 között volt állandó tagja, számos koncerten és nemzetközi turnén vett részt a zenekar szaxofonosaként.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. május 5. péntek, 20:00

    Már ekkor megcsillogtatta énektehetségét is, mára pedig éppoly elismert zeneszerző és énekes, mint fúvós hangszeres művész. Miután Darrell Green dobos kvartettjével egyesítette erőit, közös lemezanyagon kezdtek dolgozni; a Fortitude 2023 tavaszára várható.

    Camille Thurman New York szülötte. Édesanyja zongorázott és templomban énekelt. Akkor gyakorolt, amikor kislányát már lefektette, és nem tudta, hogy Camille alvás helyett azt figyeli, mit játszik a zongorán. Napközben titokban ő is gyakorolta ugyanazokat a dalokat, édesanyja pedig leesett állal hallgatta, mikor Camille egyszer eljátszotta számára a From a Distance című dalt - ráadásul Asz-dúrban. Kiderült, hogy a lánynak abszolút hallása van. Bármilyen hangszerhez nyúlt, hamar elsajátította a játéktechnikáját. Fuvolán kezdett. A középiskolai zenekarban lányként sok megkülönböztetés érte, ezért egy ideig komoly önbizalomhiánnyal küzdött. Majd találkozott Tia Fullerrel (aki 2019-ben szintén május 5-én lépett fel a Jazztavasz fesztiválon), és az ő példája visszaterelte a muzsikusi pályára - pedig már elhatározta, hogy geológus lesz. Összeismerkedett Mimi Jones bőgőssel, Darrell Green dobossal (akivel 2021-ben össze is házasodtak) és Sherman Irbyvel. Utóbbival, a Jazz at Lincoln Center Orchestra szaxofonosával hallotta Wynton Marsalis énekelni, ekkor döntötte el, hogy meghívja Thurmant a JLCO-ba. Immár öt szólólemeze látott napvilágot, szakmai elismerései is egyre gyűlnek. Az USA külügyminisztériumi ösztöndíjasaként bejárta Dél-Amerika és Afrika több országát.

    Rendező: Müpa

    Ajánlatunk


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Ajánló


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016