• Program


    CARAMEL - SIMFONICA II szimfonikus gálakoncert

    CARAMEL - SIMFONICA II szimfonikus gálakoncert

    Molnár Ferenc Caramel eddig öt teltházas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában, legutóbb 2020 februárjában, SIMFONICA címmel, a járványhelyzet előtti utolsó nagykoncertek egyikeként. A hatalmas sikerre való tekintettel 2021. szeptember 11-én ismétli meg a produkciót, új dalokkal, elemekkel kiegészítve.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 11. szombat, 20:00

    CARAMEL – SIMFONICA II
    szimfonikus gálakoncert

    Molnár Ferenc Caramel 2005-ben került a zenei köztudatba. Másfél évtized múltán sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője. Népszerűsége alapján a hazai előadók, zeneszerzők szűk élmezőnyének tagja. Facebook rajongótábora 400,000 feletti, szerzeményeit 100 milliónál többször töltötték le YouTube-on és egyéb internetes felületeken. 2006-ban, 2009-ben és 2019-ben Fonogram-díjjal tüntették ki, 2018-ben pedig elsőként kapta meg az újonnan alapított Máté Péter-díjat a könnyűzene területén végzett kiemelkedő munkásságáért.

    Eddig öt teltházas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában, legutóbb 2020 februárjában, SIMFONICA címmel, a járványhelyzet előtti utolsó nagykoncertek egyikeként. A feledhetetlen estén szimfonikus nagyzenekar adta a zenei kíséretet, külön az alkalomra szerzett és hangszerelt dalokkal. A hatalmas sikerre való tekintettel 2021. szeptember 11-én, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ismétli meg a produkciót, új dalokkal, elemekkel kiegészítve.

    A koncert fő különlegességét az adja, hogy a régi és új dalokat, duetteket korábban nem hallható formában, klasszikus hangszerelésben hallhatja a közönség. A szerzeményeket a Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, Zsoldos Béla hangszereli át nagyívű hangzássá, amely harmóniát Caramel utánozhatatlan, bársonyos tenorja tesz teljessé.

    A produkció szervezője és producere: Margitszigeti Színház Nonprofit Kft.

    2021. szeptember 11. szombat 20:00 (esőnap: szeptember 13.)

    Ajánlatunk


    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Ajánló


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016