• Program


    CHILL GARDEN Jancsó 99-100 - Magánbűnök, közerkölcsök

    CHILL GARDEN Jancsó 99-100 - Magánbűnök, közerkölcsök

    Az esti rendezvények előtt TÁRGY | KÍSÉRLETEK – Műtárgyséta a Róth Miksa Emlékházban. 5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, mi most mégis hálót szövünk belőlük. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. június 30. szerda, 20:00

    CHILL GARDEN Jancsó 99-100 - Magánbűnök, közerkölcsök

    20:00 óra Műtárgyséta - 5 műtárgy a bűnről

    Az esti rendezvények előtt TÁRGY | KÍSÉRLETEK – Műtárgyséta a Róth Miksa Emlékházban. 5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, mi most mégis hálót szövünk belőlük. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek. A Chill Garden programjaihoz kapcsolódva, művészeti programokra reflektálva kísérletet teszünk: szubjektív műtárgysétára hívjuk látogatóinkat, hogy együtt fedezzük fel a kiállítások rejtett hálózatait.

    20:30  MAGÁNBŰNÖK, KÖZERKÖLCSÖK  – JANCSÓ 99-100 SOROZAT

    A Jancsó Miklós születésének centenáriumára emlékező, ősszel kényszerűen félbehagyott sorozatunkat a művész 1976-os Magánbűnök, közerkölcsök című filmjével folytatjuk. A Rudolf trónörökös és Vetsera Mária bárónő tragikus haláláról szóló film erotikus jelenetei miatt vált ikonikussá, itthon csak 1980-ban mutatták be. A filmről házigazdánk, Kirschner Péter beszélget meghívott előadóinkkal. A MAZSIKE és az ERöMŰVHÁZ közös programja. Vendégek: Balázsovits Lajos Jászai Mari-díjas színművész, a film főszereplője, Csorba László történész, egyetemi tanár és Báron György filmesztéta, a sorozat szerkesztője.


    Programjainkat kizárólag azok látogathatják, akik érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkeznek és azt munkatársunknak a belépéskor a személyi igazolványukkal együtt bemutatják. A programok védettségi igazolvánnyal rendelkezők és kiskorúak számára maszk nélkül is látogathatók.

    Ajánlatunk


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

    Ajánló


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016