• Program


    Chill Garden !Nosnach és Tenki Dalma közös estje

    Chill Garden !Nosnach és Tenki Dalma közös estje

    A ¡Nosnach (Kertész Endre és Móser Ádám) sokszínű, improvizatív zenéje, amely egyszerre idézi a tangót, a balkáni zenéket, a klezmert és a francia sanzont. Zenéjük az est során aláfesti, kiemeli vagy épp kontrasztot ad Tenki Dalma vers- és prózaválogatásához.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 18. szerda, 20:00

    ¡Nosnach és Tenki Dalma közös estje.
    Zene és szöveg találkozása, civódása, összefonódása, kölcsönös átértelmezése.

    A ¡Nosnach (Kertész Endre és Móser Ádám) sokszínű, improvizatív zenéje, amely egyszerre idézi a tangót, a balkáni zenéket, a klezmert és a francia sanzont. Zenéjük az est során aláfesti, kiemeli vagy épp kontrasztot ad Tenki Dalma vers- és prózaválogatásához. Műsorukban dallamok és szavak olvadnak elválaszthatatlanul egybe, hogy játékos, fájdalmas, andalító és elgondolkodtató élményt szerezzenek a hallgatóságnak.
    Egyszeri élmény!

    Tenki Dalma – szabadúszó színésznő, jelenleg több színházban (Karinthy, Hps Kultszalon, Nyíregyháza, Trip hajó) és a Doktor Balaton tévés sorozatban játszik.

    ¡Nosnach - Minimál tangó New Yorktól Odesszáig. Kelet-európai sanzon. Kertész Endre (Lajkó Félix Band, Budapest Improvisers Orchestra, Programozott Sejthalál) csellista és Móser Ádám (Miquèu Montanaro duó, Szakértők Zenekar, Radnay – Kovács – Móser trió) zeneszerző és harmónikás együttese.

    Ajánlatunk


    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

    Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

    Ajánló


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016