• Program


    Chris Devil Trio
    2

    Chris Devil Trio

    A hármasfogat lendületét a szerteágazó zenei ízléssel bíró tagok összeadódó energiája adja. A tíz éve, elsőéves jazz-tanszakos hallgatókból alakult, harmóniahangszer nélküli formáció ugyanakkor három kreatív elme műhelye is, hiszen saját szerzeményeikkel mindhárman hozzájárulnak a zenekar hangzásvilágához.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. július 28. szerda, 20:00

    Chris Devil Trio

    Közreműködik:
    Ördög Krisztián - fúvós hangszerek
    Paczári Viktor - basszusgitár, effektek
    Serei Dániel - dob, ütőhangszerek

    Először a Göncöl szekéren gurult be az Opus színpadára az Ördög Krisztián szaxofonos vezette trió, hiszen a Big Dipper című, debütáló lemezanyagot hozta magával két éve. Az albumon a címadó dal balkáni ritmusa mellett a szabadzene eszközei, swing lüktetés, post-bop frazírozás és heavy metál groove-ok is feltűntek, ahogy lírai ballada is helyet kapott. A hármasfogat lendületét a szerteágazó zenei ízléssel bíró tagok összeadódó energiája adja. A zenekarvezető Ördög Krisztián a jazzszaxofonozás tradíciója mellett érdeklődéssel fordul a különböző népzenék felé, Paczári Viktor basszusgitáros a rock és a heavy metál energiáját keresi, míg Serei Dániel a technikás jazzdobolás mellett a szabadzene területén is időről-időre megnyilvánul. A tíz éve, elsőéves jazz-tanszakos hallgatókból alakult, harmóniahangszer nélküli formáció ugyanakkor három kreatív elme műhelye is, hiszen saját szerzeményeikkel mindhárman hozzájárulnak a zenekar hangzásvilágához.

    Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

    Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
    Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

    A koncert a Kormány 1290/ 2020. (VI. 5.) Korm. határozata alapján a kulturális intézmények által képviselt terület koronavírus világjárvány okozta gazdasági nehézségeinek enyhítése érdekében született támogatással valósul meg.

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Ajánló


    Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016