• Program


    Cicus kirándul

    Cicus kirándul

    Cicus kirándul – Zenés, interaktív, rendhagyó környezetóra a közlekedésről.
    Pesti Kisszínház



     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 17. péntek, 17:00

    Manapság, gyakran idő hiányában autóval jutunk el sokfelé. Emiatt a gyerekek sokszor nem, vagy csak ritkán találkoznak a gyalogos közlekedéssel, a szabályokat pedig nem ismerik. Ebben szeretnénk hiánypótló segítséget nyújtani a szülőknek, pedagógusoknak.Ebben a mesejátékban a gyerekek is részt vehetnek különböző közlekedési játékokban, megismerkedhetnek közlekedési táblákkal, megtanulhatják a közlekedési eszközökön a helyes magatartást.

    Kutyus és Cicus kirándulni készül, ám előtte bevásárolnak. Mivel gyalogosan közlekednek, Cicusnak meg kell tanulnia a közlekedési szabályokat. Kutyus készségesen elmagyarázza Cicusnak, hogyan kell biztonságosan közlekedni gyalogosan, és a gyerekeknek is megmutatják. A mese végére mindenki játékosan megtanulhatja, hogy mik a szabályok.

    Ajánlatunk


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ajánló


    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016