• Program


    Cigánykerék

    Cigánykerék

    Bolgár nyelven, magyar szinkrontolmácsolással és angol felirattal.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 25. péntek, 18:00

    „Csak felejtenem kell. Ígérem, felejteni fogok, miattad, magamért, elmegyek a sebészetre, ami a gyerekkorom összes hegét és karcolását ki fogja radírozni. Kiszárítom a véremet az utolsó csöppig, hogy ne halljam annak pulzáló történeteit, és friss vérre cserélem, kitörlöm az emlékeimből mindazt, amit az évek beleírtak…”

    A színdarab a bulgáriai gettóból kikerült fiatal roma nő vívódásait mutatja be, aki szakmát és irodai munkát szerzett, és hasonulni akar a többségi világhoz. Az elefántokkal és mutatványosokkal tűzdelt gyermeki fantáziavilágát ugyanúgy ki akarja törölni, mint a családja és barátai valós kihívásait, nehézségeit. De el lehet-e felejteni a gyökereinket, meg tudjuk-e tagadni magunkat?
    A hősnő önmagáról és a viszonyairól beszél, nem állít ellenségképet és pozitív kicsengésű, melyet a darab humora is erősít

    előadó:         Natliya Tsekova
    zene:            Martin Lubenov
    szerzők:        Zdrava Kamenova, Kalin Angelov
    díszlet/jelmez:        Irina Vasileva
    rendező:        Kalin Angelov

    Az előadás után közönségtalálkozó az alkotókkal.

    Ajánlatunk


    Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Ajánló


    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016