• Program


    Cimbaliband - Hangszersimogató koncert

    Cimbaliband - Hangszersimogató koncert

    161 húrral Magyarországon
    Művészetek Háza Gödöllő
    Színházterem
    Esemény kezdése: 2020. 09. 26. (szombat) 11.00
    70 perc, szünet nélkül

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 26. szombat, 11:00

    A Cimbaliband legújabb produkciója, a Hangszersimogató egy gyermekeknek szóló, ismeretterjesztő előadás, amely a magyar népzenére és hungarikum hangszerünkre: a cimbalomra fókuszál. Az együttes frontembere, Unger Balázs zenepedagógus egy interaktív, meseszínházi elemeket is felvonultató, játékos előadásra invitálja a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt. 

    Népzenei kincseinket a 21. századi látványvilágnak és korszerű színpadtechnikának köszönhetően egy hamisítatlan zenei utazás alkalmával ismerhetik meg a gyermekek. A muzsika szárnyán elutazhatnak a történelmi Magyarország nyugati határaitól indulva egészen a moldvai csángókig. 

    Az egyes megállók alkalmával mindig egy újabb jellemző népi hangszerrel ismerkedhet meg a publikumnak, vidám történetekkel, játékokkal tarkítva. Az előadás alatt közös népdal tanulás melletti ismeretterjesztő kvíz kérdések gazdagítják az apróságok tudását, de azt is megtudják, melyek azok a dalok, amelyekre még nagyszüleik és dédszüleik is táncoltak mulatságokban vagy lakodalmakban. 

     

    A Cimbaliband tagjai:

    Unger Balázs- cimbalom, ének, vokál

    Unger Gergő- gitár

    Solymosi Máté- hegedű

    Tóth Gergely- nagybőgő

    Babos Lőrinc- dob, derbuka

    Ajánlatunk


    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Ajánló


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016