• Program


    Cinema Italia / EURÓPAI HIDAK 2019

    Cinema Italia / EURÓPAI HIDAK 2019



     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 21. szombat, 20:00

    2019. szeptember 21. szombat
    20:00 — 22:00

    Ennio Morricone és Nino Rota szerzeményei évtizedeken át meghatározó élményt jelentettek nemcsak az olasz filmek szerelmeseinek, de számtalan zenekedvelőnek is. Morricone 2016-os Oscar-díja az irányú a törekvését is elismerte, hogy a filmzene műfaja a legmagasabb művészi színvonalra emelkedjen. Ezen a koncerten az olasz jazzélet kiválóságaiból alakult kvartett Morricone és Rota híres témáiból válogat: kreativitásuk, virtuóz improvizációik által új és izgalmas alakot öltenek a csodálatos dallamok.
    Fulvio Sigurta tizenöt évesen nyert felvételt a bresciai Conservatorio Luca Marenzióra, ahol 1998-ban diplomázott klasszikus trombita szakon. Ezt követően a neves bostoni Berklee College of Music ösztöndíjasa lett, majd visszatért Bresciába, hogy a jazzdiplomát is megszerezze. Számos alkalommal működött együtt az angol jazzélet neves alakjaival is.
    Luciano Biondini tízévesen kezdett harmonikázni. Klasszikus harmonikásként számos díjat nyert, mielőtt 1994-ben a jazz felé fordult. Játszott többek közt Rabih Abou-Khalillal, Michel Godard-ral, Enrico Ravával és Tony Scott-tal.
    A rangidős, Enzo Pietropaoli már az 1975-ben alapított Trio Di Romával komoly elismerést szerzett. Olyan legendás muzsikusokkal dolgozott, mint Chet Baker, Art Farmer, Michael Brecker, Lee Konitz, Pat Metheny és Joe Pass. Játéka közel száz albumon hallható.
    Michele Rabbia torinói tanulmányai után az Amerikai Egyesült Államokban tanult Joe Hunttól és Alan Dawsontól. Játszott Matthew Shipp-pel, John Taylorral, Eivind Aarsettel és az olasz jazzélet szinte minden kiválóságával, valamint színházi és irodalmi produkciókban is részt vett.

    Közreműködők:

    trombita             Fulvio Sigurta
    harmonika          Luciano Biondini
    bőgő                  Enzo Pietropaoli
    ütőhangszerek    Michele Rabbia

    Ajánlatunk


    A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál!

    Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye, akik egyébként soha nem ülnének le egymással. Történeteikben a reália keveredik a mindennapi abszurddal, a dráma a tragikomédiával. Egy ilyen kétórás gyűlésen megtörténhet minden, ami csak elképzelhető, és az is, ami nem.

    Ajánló


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016