• Program


    Cinemira KIDS  / NAPIJEGY / LISZT ÜNNEP 2021

    Cinemira KIDS / NAPIJEGY / LISZT ÜNNEP 2021

    Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. október 24. vasárnap, 17:00

     

    A Cinemira KIDS az egyetlen kifejezetten gyerekeknek szóló filmfesztivál hazánkban, a hiánypótló családi rendezvényen a gyerekek filmeken keresztül ismerhetik meg a világ különböző kultúráit. A kétnapos gyerekfilmünnepen több száz gyerekfilm látható több mint 80 országból.

    Az óránként induló filmes programban 4–12 éves gyerekeknek szóló rövid animációs és élő szereplős filmeket vetítünk, és itt debütálnak a legendás magyar gyerekfilmek digitálisan felújított változatai is. A panorámaprogramban a legkiemelkedőbb gyerekeknek készült nemzetközi mozifilmek kapnak helyet.

    A fesztivál interaktív: filmes, animációs, casting és kaszkadőrworkshopokon próbálhatja ki magát az egész család. A gyerekeknek szóló filmes előadások többek közt a színművészet titkaiba vezetik be a közönséget, vagy épp a casting rejtelmeiről hallhatnak filmes szakemberektől.

    A Liszt Ünnep keretében a Müpa és az Emberi Jogi és Kulturális Alapítvány közös programja.

    Ajánlatunk


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

    Ajánló


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016