• Program


  Cipő Emlékkoncert 2021 Kék és Narancssárga Produkció

  Cipő Emlékkoncert 2021 Kék és Narancssárga Produkció

  Kapunyitás: 19:30

  Kedves Barátaink - szimpatizánsok és emlékezők!
   
  Hamarosan ismét Cipő emlékkoncert! Országos rendezvényünk otthonadó helyszíne: Miskolc, Gárdonyi Géza Művelődési Ház - park (mint a korábbi emlékezetes események alkalmával).
  Koncertet ad a Kék és Narancssárga Produkció, az egykori "Republic sound" és hangulat képviseletében.
  Vendég: Szabó Bundás András, a hajdani Republic-hegedűs.
  A rendezvény védnöke: Tóth Zoltán - REPUBLIC (1990-2013)- alapítótag.
  Kék és Narancssárga Produkció:
  Berecz Attila-ének, Berecz Roland-dob, Dr Faitli József-szólógitár, Csikós István-gitár, Lutián Endre-bass, Tóth Zoltán-ének, gitár.
  Velünk lesz: Paróczai Attila-bass és Sivák Zsolt-ac gitár.
   
  Jegyár: elővételben 1900 Ft, a koncert napján: 2400 Ft
   
  A rendezvényt KIZÁRÓLAG védettségi igazolvánnyal rendelkező és a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek látogathatják, melyet a védettségi igazolvány bemutatásával, illetve tizennyolcadik életévét be nem töltött személy esetén életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával igazolhatja.
  A 16–18 éves korosztály védettségi igazolvánnyal, koronavírus ellen védett személy felügyelete nélkül is látogathatja a rendezvényt.
  A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) vagy az EESZT telefonos applikációja fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.

  VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY HIÁNYA MIATT JEGYET NEM ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAVÁLTANI.
   
  Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.) és a koncert előtt a helyszínen (Sütő J. u. 42.), valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n.

  Ajánló


  Nemecsek, Boka, Áts Feri és a többiek örök példák, örök kortársaink. A klasszikus…

  Az öt napos VeszprémFest utolsó nagyszínpados programjaként, augusztus 21-én a História Kertben a…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016