• Program


    Club Yoko Remember / PeatJr

    Club Yoko Remember / PeatJr

    A lemezjátszók mögé érkezik a korszak és a Yoko-s bulik nagy kedvence PeatJr személyében, aki elhozza a legnagyobb saját és közkedvelt hands up slágereit!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 19. szombat, 21:00

    Club Yoko Remember / Szept 19 - szo / Jászberény - Ifi Ház / PeatJr

    Szeptember 19-én szombaton este Közkívánatra egy különleges Yoko bulival várunk benneteket Jászberényben az Ifjúsági Házban! Érkezik ugyanis a Club Yoko Remember, amely a tavalyi évben hatalmas sikert aratott, így idén is felelevenítjük együtt a Jászság ikonikus szórakozóhelyének kedvenc slágereit 1996-tól egészen 2017-ig!

    A lemezjátszók mögé érkezik a korszak és a Yoko-s bulik nagy kedvence PeatJr személyében, aki elhozza a legnagyobb saját és közkedvelt hands up slágereit!

    Az est Házigazdája Dj Guba, aki az elmúlt 2 évtizedben folyamatosan részese volt a Club Yoko-s buliknak mint rezidens, így az igazi Club Yoko-s slágereket hozza el számotokra!

    Helyszín Jászberény - Ifjúsági Ház - Kapunyitás: 21:00 - Zárás: 03:00 - Érkezzetek korán!

    Korhatár: 16+ (Aki nem múlt el 16 éves és vett elővételes jegyet, annak a bejáratnál a jegy árát nem tudjuk visszatéríteni sajnos és nem tud részt venni a bulin!)

    Szólj Te is a barátoknak és tartsatok velünk, idézzük fel azt a legendás 2 évtizedet együtt amikor is szombatról-szombatra együtt szórakoztunk a Club Yokoban Kelet Magyarország egyik kedvenc szórakozóhelyén!

    Várunk sok szeretettel benneteket szeptember 19-én Jászberényben az Ifjúsági Házaban!

    Üdv,
    Yoko Team

    Ajánlatunk


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

    Ajánló


    A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016