• Program


    Coda Nostra Big Band koncert

    Coda Nostra Big Band koncert

    Klasszikus swing, jazz és latin dallamok big bandre hangszerelve.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 16. vasárnap, 18:00

    A Coda Nostra Big Band 2008-ban alakult egy baráti társaságból. Az együtt zenélés örömén kívül, működésünk lényegének tartjuk, hogy minél szélesebb réteggel ismertessük és kedveltessük meg a nagyzenekari jazz-t (big band). Hiszünk abban, hogy így hozzájárulunk az igényes élőzenei kultúra fejlődéséhez. A zenekar vezetője Varga Botond, művészeti vezetője Pázmándi Gergely, énekel Kész Petra.

    Repertoárunkban a hagyományos swing-es big band muzsika mellett a latin és modernebb jazz darabok egyaránt megtalálhatók. Törekszünk arra, hogy repertoárunk egyre nagyobb részét alkossák magyar szerzők / hangszerelők művei, valamint Magyarországon kevésbé ismert, de nagyszerű könnyűzenei darabok.

    Zenészeink Hivatásos és amatőr zenészek, akiket az együtt zenélés szeretete, fellépések- és közös utazások élményei valamint a barátság tartanak össze." ( Coda Nostra Band: Bemutatkozó)


    A KONCERT A KULTÚRHÁZAK ÉJJEL-NAPPAL RENDEZVÉNYSOROZAT RÉSZE.

    Ajánlatunk


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

    Ajánló


    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016