• Program


  Crossover Uránia - Babcsán Projekt

  Crossover Uránia - Babcsán Projekt

  könnyűzenei koncert élőben az Uránia színpadán, 90 perc, 2021

  Babcsán Projekt kiváló zenészekből verbuvált, friss és kreatív formáció, tagjai a magyar és nemzetközi világzenei, valamint jazz szcéna aktív szereplői. A sokoldalú fúvós, Babcsán Bence régóta érlelődő, izgalmasan szerteágazó zeneisége köré épülő csapat, műfajokon átívelő muzsikát játszik, magyar költők verseivel és népzenei hatássokkal gazdagon fűszerezett saját kompozíciókkal. Organikus és vibráló zeneiségüket a magyar és balkáni népzenék dinamizmusa, ritmikai összetettsége és akusztikus hangzásvilága határozza meg. A zenekar szervesen épülő zenei folyamatai nagy érzelmi íveket járnak be, be a bensőségességtől a kirobbanó életörömig, megszólalásukat feszes és koncentrált együttjáték jellemzi. Ezúttal, koncertjükön neves zenész barátaikkal kiegészülve lépnek színpadra, minden eddiginél dúsabb és izgalmasabb műsoruk minden bizonnyal magával ragadja majd a hallgatóságot.

  Zenekar: 
  Bolyki Sára
   - ének
  Babcsán Bence - fúvós hangszerek
  Varga Kornél - gitár
  Dénes Ábel - nagybőgő
  Clemente Gábor - ütőhangszerek

  Közreműködők:
  Sasvári Borbála - ének
  Varga Veronika - ének
  Vizeli Máté - hegedű, brácsa
  Németh András - tekerőlant
  Búzás Attila - arab lant
  Bede Péter - szaxofon
  Deáky Márton - szaxofon
  Gyulai Csaba - ütőhangszerek

  Jegyár: 1.800 Ft. 

  A koncert és az interaktív dorombbemutató megvalósítását támogatta az: Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, Emberi erőforrások Minisztériuma.

  Emberi Erőforrások TámogatáskezelőEmberi erőforrások Minisztériuma        

  Ajánló


  Galt MacDermot – James Rado – Gerome Ragni: HAIR - musical -

  Szent László a monda szerint Szög nevű lova patkójának nyomán vizet fakasztott a…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016