• Program


    Crossover Uránia - Zűrös Banda: 2021 lemezbemutató koncert

    Crossover Uránia - Zűrös Banda: 2021 lemezbemutató koncert

    könnyűzenei koncert élőben az Uránia színpadán, 90 perc, 2021

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. december 22. szerda, 19:00

    Básits Branka  – ének
    Bede Péter – szaxofon
    Deáky Márton - szaxofon, klarinét
    Babcsán Bence - szaxofon, klarinét
    Varga Kornél – gitár
    Boros Attila – basszusgitár
    Kertész Ákos – dob

     

    Az együttes a magyar nép- és világzenei színtér kimagasló zenekarainak tagjaiból verbuválódott. A zenekar alapításban - a tagokat összekötő több éves barátság mellett - leginkább az játszott szerepet, hogy mindannyian rajonganak a magyar és modern balkáni zenéért.

    Első lemezük a Fonó Budai Zeneház ( http://www.fono.hu ) gondozásában jelent meg 2015 szeptemberében. A megjelenés után szinte azonnal, igen erős nemzetközi mezőnyben felkerült a világ legrangosabb világzenei toplistájának, a World Music Charts Europe-nak legjobb albumai közé. ( http://www.wmce.de/?chartUrlMonth=11&chartUrlYear=2015 )

    Zenéjükben a népzenei témák és dalok (magyar, szerb, macedón, bolgár, román) stílushűen szólalnak meg, miközben a ritmusszekció modernebb hangzással támasztja alá a gyönyörű dallamokat. 

    2021 című második lemezükön már saját szerzemények is hallhatóak nem csak népdalfeldolgozások. A magyar nyelvű szövegek többségbe kerültek ezen a lemezen, de a zenében a balkáni vonal is megmaradt természetesen. Ez a lemez is WMCE toplistás lett, 2021. szeptemberében a világ 10. legjobb világzenei albumává választották Berlinben.

    Jegyár: 2.000 Ft

    Tovább a Crossover Uránia sorozat további programjához>>>

    A koncertet támogatta az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

    Emberi Erőforrások TámogatáskezelőEmberi erőforrások Minisztériuma        

    Ajánlatunk


    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016