• Program


    Csabai AutósMozi - Joker

    Csabai AutósMozi - Joker

    Egyetlen éjszaka különleges mozi élménnyel várunk mindenkit a CsabaParkban, aki szereti a filmeket és az igazi mozis hangulatot!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. július 27. hétfő, 0:00

    Egyetlen éjszaka különleges mozi élménnyel várunk mindenkit a CsabaParkban, aki szereti a filmeket és az igazi mozis hangulatot!

    Az autósmozi belépő díja, jegyvásárlás:

    Az 5.000 Ft-os jegyet, nem személyenként, hanem autónként kell kifizetni. Popcorn, nachos és egyéb mozis snackek a helyszíni büfében vásárolhatók.

    Egy megváltott autósmozi belépő csakis a kiválasztott film vetítésére érvényes.

    A díj magában foglalja:

    1 db autósmozi vetítésre történő belépésre jogosító jegyet 1 autó részére (személyek számától függetlenül).
    A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

    Belépők az adott film dátumáig, illetve a készlet erejéig kaphatók.

    Vannak olyan személygépjárművek, amik hivatalosan nem a SUV kategóriába tartoznak, ettől függetlenül elérik azt a magasságot, ami miatt a mögötte álló autóból már nem lenne tökéletes a mozizás, így ezen autókat meg fogjuk kérni, hogy egy másik pozícióba parkoljanak le.

    Ellenőrizd le, hogy működik-e az autód rádiója és annak hangszórója, hiszen ezen keresztül fogod hallani a filmet!

    Fontos tudnod, hogy érkezési sorrendben történik a helyek feltöltése, így oda kell majd leparkolnod, ahova ezt a szervezők mutatni fogják.

    A film végeztével a szervező kollégák fognak segíteni abban, hogy a lehető leggördülékenyebben és legbiztonságosabban tudd elhagyni az autósmozi helyszínét.

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Ajánló


    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016