• Program


  Csabai AutósMozi - Úriemberek

  Csabai AutósMozi - Úriemberek

  Egyetlen éjszaka különleges mozi élménnyel várunk mindenkit a CsabaParkban, aki szereti a filmeket és az igazi mozis hangulatot!  több

  Egyetlen éjszaka különleges mozi élménnyel várunk mindenkit a CsabaParkban, aki szereti a filmeket és az igazi mozis hangulatot!

  Az autósmozi belépő díja, jegyvásárlás:

  Az 5.000 Ft-os jegyet, nem személyenként, hanem autónként kell kifizetni. Popcorn, nachos és egyéb mozis snackek a helyszíni büfében vásárolhatók.

  Egy megváltott autósmozi belépő csakis a kiválasztott film vetítésére érvényes.

  A díj magában foglalja:

  1 db autósmozi vetítésre történő belépésre jogosító jegyet 1 autó részére (személyek számától függetlenül).
  A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

  Belépők az adott film dátumáig, illetve a készlet erejéig kaphatók.

  Vannak olyan személygépjárművek, amik hivatalosan nem a SUV kategóriába tartoznak, ettől függetlenül elérik azt a magasságot, ami miatt a mögötte álló autóból már nem lenne tökéletes a mozizás, így ezen autókat meg fogjuk kérni, hogy egy másik pozícióba parkoljanak le.

  Ellenőrizd le, hogy működik-e az autód rádiója és annak hangszórója, hiszen ezen keresztül fogod hallani a filmet!

  Fontos tudnod, hogy érkezési sorrendben történik a helyek feltöltése, így oda kell majd leparkolnod, ahova ezt a szervezők mutatni fogják.

  A film végeztével a szervező kollégák fognak segíteni abban, hogy a lehető leggördülékenyebben és legbiztonságosabban tudd elhagyni az autósmozi helyszínét.

  Ajánló


  Elisabeth alakja semmilyen klisébe nem illik bele, és megcáfol minden előítéletet. Más volt,…

  Egy igazi állócsillag 1970. szilveszterén vált országosan ismertté, amikor éjfél előtt pár perccel…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016