• Program


    Csajághy Őszi Pavilon - Vitéz Katinka

    Csajághy Őszi Pavilon - Vitéz Katinka

    Izgalmas feladatok és próbatételek során bebizonyosodik, hogy csak a szeretet és a bátorság számít. Katinka és vitéz batátai (a gyerekek) megoldják a rejtélyeket, teljesítik a próbatételeket, és eljutnak a királyi palotába is.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. október 31. vasárnap, 11:00

    Csajághy Őszi Pavilon programsorozat

    Vitéz katinka (Négy Arc Színház - Napraforgó Meseszínház)
    interaktív zenés mesejáték

    Katinka, az öreg Gerecse lánya már eladósorban van, de határozott jelleme a kérőket elriasztja. Katinkát a többi lánytól eltérően nem a szövés és a házimunkák, hanem a kardforgatás és a vadászat érdekli! Egy napon a király harcba hívja vitézeit - így az öreg Gerecsét is - az ismét betörő tatárok ellen. Katinka kihallgatja szülei beszélgetését és úgy dönt, hogy beteg édesapja helyett fiaként maga jelentkezik a királynál, hogy megvédje családja becsületét. Apja vértjét és kardját magához veszi, és elindul kalandos útjára, melynek során találkozik az Udvari Bolonddal, a Fekete Lovaggal, és az Erdő Tündérével.

    Ajánlatunk


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

    Ajánló


    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016