• Program


    Csajkovszkij: Diótörő - Óbudai Danubia Zenekar

    Csajkovszkij: Diótörő - Óbudai Danubia Zenekar

    Kell Csajkovszkijnál több az ünnepre hangolódáshoz?  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 5. csütörtök, 19:30

    Miután Csajkovszkij Párizsba látogatott, és rátalált a cselesztára, a vadonatúj találmányt titokban csempészte Szentpétervárra, nehogy Rimszkij-Korszakov mutassa be előbb az oroszoknak. A diótörő mégis csak jó fél évszázaddal később, Balachine koreográfiájával lett hatalmas siker és a karácsony kötelező kelléke. Cukorszilva Tündér tánca, a jóságos Diótörő és a gonosz Egérkirály élet-halál harca, és egy kislány, Marika varázslatos álma a hatalmasra növekvő karácsonyfával. Koncertünkön a teljes balettzene elhangzik. Kell Csajkovszkijnál több az ünnepre hangolódáshoz?

    A koncert előtt 17.45 órakor a Zeneakadémia Nagytermében a koncerthez kapcsolódó Beavató előadáson vehetnek részt -a jeggyel rendelkezők-  melynek házigazdája Eckhardt Gábor zongoraművész, zenepedagógus.



    Csajkovszkij: A diótörő, op. 71 - teljes balettzene

    Közreműködik: Óbudai Danubia zenekar

    Vezényel: Halász Péter
    Rendező: Óbudai Danubia Zenekar

    Ajánlatunk


    Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

    Ajánló


    Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

    A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016