• Program


    Csibész Csabi

    Csibész Csabi

    Az interaktív koncertmesében a gyerekek maguk próbálhatják ki a csintalan helyzeteket, és óvhatják, védhetik közös énekléssel, összefogással a bajba került barátot.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. október 3. szerda, 15:00

    Ismeritek Gabit? Ő pont olyan csibész, mint ti vagytok. Van egy barátja – hogy, hogy nem, a Csibész Csabi névre hallgató bábu, aki álmában minden bajtól igyekszik megóvni Gabit. Szeretnétek, ugye, ti is megvédeni új ismerősötöket? Ki ugrik be Csibész Csabi szerepébe?

    Az interaktív koncertmesében a gyerekek maguk próbálhatják ki a csintalan helyzeteket, és óvhatják, védhetik közös énekléssel, összefogással a bajba került barátot. Az élő zene folyamatos jelenléte segíti a helyzetek befogadását, előre felismerését, hogy a gyerekek „maguk folytathassák” a történeteket az előadás során. A mese nyitott végű, célja, hogy megtanítsa és további szerepjátékra, nehéz élethelyzeteik kijátszására, játékos feldolgozására buzdítsa a közönséget.

    Szereplők:

    Gabi Brettner Benedek
    Gabi Keszthelyi Márk
    Játékmester, anya, cica Tamás Éva
    Apa Baksa Péter

    Zenészek:

    Nagybőgő Baksa Péter
    Hegedű Szemző Angéla
    Gitár Pozsgai Tamás
    Gitár Tóth Álmos

     

     

    Ajánlatunk


    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért érdemes élni – Duncan MacMillan tollából.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016