• Program


    Csokoládé - filmvetítés
    4

    Csokoládé - filmvetítés

    Csokoládé korának szimbolikus személye volt, aki megihlette a világhírű festőt, Toulouse Lautrec-et és feltűnt az első filmkészítőkként számon tartott Lumiére testvérek első alkotásaiban is.
    A film igaz történet alapján készült.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. június 9. csütörtök, 18:00

    Filmvetítés: Csokoládé - francia film
    A film megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
    Hossza: 110 perc

    Roschdy Zem nagyszabású, egyszerre kacagtató és megríkató filmje nem csak az elfeledett sztár portréja, hanem egy letűnt kor krónikája, melynek témafelvetései könnyedén átültethetők a kortárs környezetbe is.

    Az egész világon hatalmas sikert arató Életrevalók sztárja, Omar Sy alakítja a főszerepet ebben a megható és igaz történetben, amely a XIX-XX. század fordulójára kalauzol. Franciaországban ekkor a cirkusz a virágkorát érte. A kubai Rafael Padilla az első színes bőrű volt, aki színpadra lépett, Csokoládé művésznéven: barátjával Footit-vel (James Thiérrée) a vándorcirkuszosok teljes ismeretlenségéből törtek a csúcsra. Műsorszámuk hatalmas népszerűségre tett szert, bejárták vele az országot, mígnem Párizsban igazi szupersztárrá váltak. A hirtelen jött vagyon és hírnév azonban megmérgezte kettejük barátságát, a szerencsejáték és a nők rabjává váló Csokoládé pedig önálló karrierre vágyott.

    Szereplők:
    JAMES THIÉRRÉE
    OMAR SY

    Alkotók
    Rendező: ROSCHDY ZEM
    Író: CYRIL GELY

    Ajánlatunk


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a Stúdió 11 Ensemble zenekar, hogy elvarázsolja a közönséget saját szerzeményeivel és népszerű világslágerekkel. A "Harmony of Love" címet viselő produkció sztárvendége az énekesnő testvére, Király Viktor énekes, dalszerző lesz, akivel számos szívhez szóló duettet is előadnak majd, igazi örömzenével ajándékozva meg a közönséget.

    Ajánló


    A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016