• Program


    Csongor és Tünde

    Csongor és Tünde

    Ebben a városban mindenki alszik. Nők és férfiak kóvályognak félig nyitott szemmel, szebbről, jobbról álmodnak, valamiről, ami kiszakít a hétköznapokból, ami más, ami kigyújtja a szemekben a lángot – ami felébreszt. Csongor sehogy sem találja, mi lehetne az. Tünde viszont tudja.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. április 24. vasárnap, 20:00

    Ebben a városban mindenki alszik. Nők és férfiak kóvályognak félig nyitott szemmel, szebbről, jobbról álmodnak, valamiről, ami kiszakít a hétköznapokból, ami más, ami kigyújtja a szemekben a lángot – ami felébreszt. Csongor sehogy sem találja, mi lehetne az. Tünde viszont tudja. Eldöntötte.

    Így indul egymás felé Csongor és Tünde az éjszakában. Mennek a fény után, a fények után, csakúgy, mint körülöttük mindenki; legyen szó egy megkeseredett öregasszonyról, helyét a nagyvárosban nem találó fiatalról, az éjszakát kocsmáról kocsmára járó emberről. Fiatalság, szerelem, barátság után vágyakoznak – mert már maga a vágy is képes arra, hogy elviselhetőbbé tegye az elviselhetetlent: a magányt. Mert felráz, célt ad, és így hitet a célban.

    Ha Csongor, Tünde, a bajtársaik és az éjszaka véglényei célt érnek, élhetnek boldogan. A magány megszűnik. Legyőzték. Megkapták, amire vágytak. A kérdés csak az, hogy meddig? És erre vágytak egyáltalán? De mi az az új fény ott a távolban? Éjfél van. Az éj rideg és szomorú. Menjünk gyorsan, álmodjuk vissza az álmaink. Amíg még nem kel a nap.

    Szereplők: 

    András Gedeon

    Ágh Barbara

    Kiliti Krisztián 

    Kozma Gábor Viktor

    Mesés Gáspár m.v.

    Szekeres Blanka

    Zádor Fanni

    Zsenák Lilla m.v.

    Jelmeztervező: Pelsőczy Luca, Huszár Kató

    Dramaturg: Bódi Zsófia

    Rendezőasszisztens: Balla Anett

    Rendező: Bélai Marcel

    Ajánlatunk


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    Ajánló


    A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016