• Program


    LETÖRT BIMBÓK - (1919)  - D. W. Griffith   -   Fészek Filmklub - NÉMAFILM

    LETÖRT BIMBÓK - (1919) - D. W. Griffith - Fészek Filmklub - NÉMAFILM

    Ez az 1919-es filmtörténeti alapmű a gyengébb nem kiszolgáltatottságát érzékelteti a mesterre, David W. Griffithre jellemző eszközökkel, hatásosan, magas művészi színvonalon.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. március 2. hétfő, 19:00

    D. W. Griffith: LETÖRT BIMBÓK - (1919) - Fészek Filmklub - NÉMAFILM

    DARVAS KRISTÓF élő zongorakíséretével

    Ez az 1919-es filmtörténeti alapmű a gyengébb nem kiszolgáltatottságát érzékelteti a mesterre, David W. Griffithre jellemző eszközökkel, hatásosan, magas művészi színvonalon.

    Az ökölvívó sportban jeleskedő apa kegyetlenül bánik lányával, erre szegényke a kínaihoz költözik, aki beleszeretett a meggyötört teremtésbe. Az apa feldühödik és utánamegy.

    Ajánlatunk


    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

    A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

    "Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016