• Program


    Dalai Láma - Egy felemelő történet

    Dalai Láma - Egy felemelő történet

    Dalai Láma-Egy felemelő történet

    színes olasz dokumentumfilm, 95 perc,2021
    ART besorolással rendelkezik
    Rendezte: Alessandra Pedrotti Catoni
    Korhatár:12
    Forgalmazó:Pannonia Entertainment
    Bemutató:2022.04.21

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 15. hétfő, 18:00

    Dokumentumfilm a kognitív idegtudományok és a buddhista etika összeegyeztethetőségéről egy igazságosabb társadalom megteremtéséért professzor Tendzin Gyatso, Tibet 14. dalai lámája közreműködésével

    Mai világunkban milliók szoronganak, illetve szenvednek depressziótól, sőt, drámaian növekszik az ilyen gyökerű öngyilkosságok száma. Ezért kulcsfontosságúak azok az eredmények, amelyeket az elmúlt 30 évben Őfelsége, a XIV. dalai láma és a világ vezető neuropszichológusai dokumentáltak kutatásaik során.

    Ezen kutatásoknak hála, immár értjük, hogyan edzhetjük elménket, hogyan lehetünk úrrá negatív késztetéseinken, hogyan idézhetjük elő személyes lelki-mentális harmóniánkat, s mindezzel hogyan építhetünk egy igazságosabb, szereteten alapuló, egészségesebb emberi társadalmat.        

    A rendezőnő 19 évesen találkozott Őszentségével, és immár két évtizede végzi nap mint nap azokat a mentális gyakorlatokat, amelyek helyes alkalmazásával hosszú távon boldogabb életet élhet.

    Ajánlatunk


    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

    Ajánló


    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016