• Program


    Danny Blue Show
    4

    Danny Blue Show

    Uri Geller tehetségkutatójának győztese - Brüsszeltől Dubajon át a Karib-tengerig - rendezvények ezrein kápráztatta el megmagyarázhatatlan produkcióival a közönséget.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 10. szombat, 19:00

    DANNY BLUE, A MENTALISTA

    Magyarország legismertebb mentalistája nem hisz a véletlenekben, és mesterien használva az emberi elme képességeit világszerte emberek millióit ejti ámulatba.

    Danny fantasztikus memóriával, hihetetlen emberismerettel és elképesztő manipulációs készséggel minden generáció gondolatait megmozgatta. Saját televízióműsorának immár a Viasat3, Story4 és a TV2 is helyet adott, ahol - Berki Krisztiántól Vágó Istvánig - Magyarország legtöbb hírességét  már megdöbbentette.

    Miközben a magyarországi kaszinókból kitiltották, közjegyző előtt jósolta meg a futball-világbajnokság végeredményét és a Forma-1 dobogósait. 2019-től pedig hivatalosan is a versenyek mentalistája.

    Danny Blue sosem távozik anélkül, hogy kérdőjeleket hagyjon maga után valódi benyomást téve bármely közönségre.

    Ajánlatunk


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

    Ajánló


    A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

    Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016