• Program


    Debussy NOW!

    Debussy NOW!

    Minden bizonnyal Debussy is üdvözölte volna az ötletet, hogy műveit másfél évszázaddal később bátor és korlátokat nem ismerő művészek oltsák a pillanatba, hiszen a zenei impresszionizmus előfutáraként maga is erre törekedett.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 5. péntek, 19:30

    Debussy NOW!

    A sokoldalú és folytonos megújulásra törekvő két művész, Harcsa Veronika, és a Junior Prima díjas hárfajátékos, Razvaljajeva Anasztázia Debussy legszebb dalaiból készített olyan kortárs átiratokat, amiben mindez lehetségessé válik. A zeneszerző Paul Verlaine és más költők verseire írt művei új oldalukról mutatkoznak meg a hárfa légiessége és a sotto voce, vagyis a klasszikusnál beszédközelibb énektechnika révén. Kettejük áttetsző, impresszív, légies hangfestményének színeit 2019 decemberében, a BMC Könyvtárában adott koncertjük során Fenyvesi Márton élőben keverte merész elektronikus effektekkel, ezzel új dimenzióba emelve a dalok atmoszféráját.

    Kapunyitás: 19:15
    Koncert: 19:30

    Ajánló


    Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016