• Program


    Vinnai András: VOJÁGER

    Vinnai András: VOJÁGER

    Az előadás a DEKK projekt része

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 10. hétfő, 19:00

    Pál pánikbeteg. Mégis volt olyan hülye, hogy megcsalta a barátnőjét, Verát egy cintányéros lánnyal. Pál ugyanis amellett, hogy pánikbeteg, egy kórusban énekel. Miután kiderül a szörnyűség, úgy határoznak, hogy a történtek ellenére együtt maradnak, és  kiköltöznek egy kertes házba. Úgy gondolják, ott majd minden szépen rendbe fog jönni közöttük. Pál majd nyírja a füvet, Vera pedig úszni jár. Ám a dolgok csak a felszínen működnek. Pál már nem olyan vonzó a bűnbánó férfi szerepében, Vera pedig felveszi a kapcsolatot egy régi unokatestvérrel, aki sokkal vonzóbb Pálnál és sokkal kevésbé játszotta el a becsületét.

    Pál érzi a közelgő veszélyt, ezért úgy véli ideje, hogy ő és asszonya egybekeljenek. Meg is kéri hűséges barátját, Gézát, hogy működjön közre egy kórusműbe ojtott leánykérésben. Géza szintén kórista, szűz és az anyjával él, mégis sokkal kiegyensúlyozottabb a halálfélelemtől és a gyomorgörcsöktől szenvedő Pálnál. Segíteni azonban nem képes. Pálnak egy sokkal komolyabb segítőre van szüksége. Valakire, aki olyan kíméletlen, mint egy kungfu-mester, de közben ismeri a dörgést a férfi-nő játszmákban. Nem kell sokáig keresnie, a segítség a szomszédban lakik. Otthonkát visel, és Babi néninek hívják.

    Babi néni hűséges kutyájával, Dzsinával és szűnni nem akaró epilepsziájával él egy fedél alatt. Miután szembesül Pál rettegésével, felajánlja a segítségét, és megtanítja Pált a tagadás tudományára, a férfiszükségletek kielégítésére, kigyógyítja egy prosztatarákból és felnyitja a szemét a valódi életre. Babi néni ugyanis pont félúton van egy leszázalékolt kisnyugdíjas és egy multidimenzionális entitás között.

    Pál, akit szülei épp abban az évben indítottak útnak, mint a Nasa a Voyager 1 űrszondát, válaszúthoz érkezik. Két lehetősége van. A félelmei rabja marad, vagy megtanulja felvállalni a személyiségét. Még akkor is, ha az nem annyira szerethető, és fennáll a veszély, hogy végül egyedül marad, mint a Voyager 1, ami épp napjainkban éri el a Naprendszer határát, hogy megkezdje magányos útját a csillagközi nagy büdös semmiben.

     

    Szereplők:

     

    Pál - Bánki Gergely
    Vera - Stefanovics Angéla
    Babi néni - Nádasy Erika
    Géza - Olasz Renátó
    Sahas - Keszég László

    Díszlet: Cziegler Balázs

    Jelmez: Sinkovics Judit
    Zeneszerző: Zságer-Varga Ákos

    Produkciós munkatársak: Perjési Éva, Rozgonyi-Kulcsár Viktória

     

    Rendező: Keszég László

     

    Ajánlatunk


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

    Ajánló


    Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

    Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016