• Program


    Derzsi György és a Gipsy Projekt

    Derzsi György és a Gipsy Projekt

    A szórakoztató kultúra valódi esszenciáját fedezhetjük fel ebben az egyszerre vérpezsdítő, romantikus, de mégis humoros új formációban.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 18. szombat, 16:00

    Ismerős, nagyszerű dallamok csendülnek fel a századelő muzsikájától napjainkig. Utazunk a szerelem és a párkapcsolatok sorsán át zenével, humorral, némi iróniával. Közben már a Néző is dúdolni, énekelni kezd, s úgy érzi; egy estére végre átadhatja magát a legkellemesebb, igényes, és valódi szórakozásnak.

    Derzsi György egyénisége, hangja már eleve garanciája egy nagyszerű estének, de ezekkel a kiváló muzsikusokkal kiegészülve most a felnőtt korosztály számára kivételes kuriózumot kínál.

    BALOGH LÁSZLÓ - Gitár
    Budapesten született 1987-ben. Tóth Aladár Akadémián, és a Liszt Ferenc Konzervatóriumban kezdte tanulmányait, Brüsszelben  „gyakornokként” Roby Lakatos világhírű hegedűművész együttesében gitározott.  Jelenleg is a Roby Lakatos Ensemble együttesének szólógitárosa.

    BÁDER RÓBERT - Hegedű
    Egerben született 1971-ben. 10 éves korától hegedül, Rajkó zenekarban tanult, majd az Állami Népi Együttesben folytatta,később Berki Béla zenekarában játszott. Igazi világjárta kávéházi muzsikus, aki operától kezdve a jazzen át minden stílusban otthonosan mozog.

    NOVÁK CSABA - Nagybőgő
    Szolnokon született 1962-ben. A Rajkó zenekarban kezdte nagybőgő tanulmányait.
    Fontosabb zenekarai: Balogh Kálmán Gipsy Cimbalom Band, Paja Bea Quintett, Folkside, Magony, Romengó.

    DERZSI GYÖRGY - Ének
    Pozsonyban született 1973-ban. Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett 2001-ben operett-musical szakon. Énekes, színész, zeneszerző. Főleg musicalekben játszott. Saját készítésű darabjaival, mint a Szerelmem, Sárdy és a Lehár, többször volt a Kanadában és az USÁban. 2019 tavaszán alapította meg Gipsy Projekt nevű új formációját.

    Ajánlatunk


    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Ajánló


    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Helyszín: Mihai Eminescu Kulturális Központ (Strada Nicolae Grigorescu 19, Târgu Mureș 540095, Románia) Kapunyitás: 17:30 Esemény vége: 20:00 (Kiemelt jeggyel:…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016