• Program


    Dés László koncert - Mi vagyunk a Grund!

    Dés László koncert - Mi vagyunk a Grund!

    A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 21. péntek, 19:00

    De az utóbbi években történt valami, ami teljesen megváltoztatta a róla kialakított képet. Kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat. Koncertturnékon járta körbe az országot hatalmas sikerrel. Hamarosan megjelenik új lemeze vadonatúj dalaival. A Mi vagyunk a Grund! koncerteken ezekből az új dalokból is hallhatunk, de persze nem maradnak el a nagy Dés slágerek sem, A vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, Nagy utazás, Legyen úgy, és ahogy a cím is tükrözi, a nagysikerű Pál utcai fiúk musical emblematikus dala is természetesen műsoron lesz.

    Ezen az estén hallhatjuk Dés virtuóz és lírai szaxofonjátékát is.  Dés László nagyszerű muzsikus társai a legjobb koncertzenészek közül valók.

    Nem mindennapi zenei élmény várható!

    És remélhetőleg a koncertek végére mindnyájan úgy érezzük, hogy

    Mi vagyunk a Grund!

    Ajánlatunk


    A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

    Ajánló


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016