• Program


  Dés László koncert - Mi vagyunk a Grund!

  Dés László koncert - Mi vagyunk a Grund!

  A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben.  több

  Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, ami teljesen megváltoztatta a róla kialakított képet. Kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat. Koncertturnékon járta körbe az országot hatalmas sikerrel. Hamarosan megjelenik új lemeze vadonatúj dalaival. A Mi vagyunk a Grund! koncerteken ezekből az új dalokból is hallhatunk, de persze nem maradnak el a nagy Dés slágerek sem, A vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, Nagy utazás, Legyen úgy, és ahogy a cím is tükrözi, a nagysikerű Pál utcai fiúk musical emblematikus dala is természetesen műsoron lesz.

  Ezen az estén hallhatjuk Dés virtuóz és lírai szaxofonjátékát is.  Dés László nagyszerű muzsikus társai a legjobb koncertzenészek közül valók.

  Nem mindennapi zenei élmény várható!

  És remélhetőleg a koncertek végére mindnyájan úgy érezzük, hogy

  Mi vagyunk a Grund!

  Ajánló


  Georges Feydeau: Bolha a fülbe bohózat három felvonásban

  MAGNA CUM LAUDE 20 éves jubileumi nagykoncert Karrierjének két évtizedes jubileumát különlegesnek ígérkező…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016