• Program


    Deus Ex Quartet

    Deus Ex Quartet

    A 2016-ban Budapesten alakult Deus Ex zenéjében meglepő természetességgel keverednek különböző komoly- és népzenei elemek az improvizatív jazz stílusvilágával.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 14. szombat, 20:00

    Deus Ex Quartet
    Először az Opusban

    Közreműködik:

        Velsz Kristóf - gitár
        Csernovszky Márk - billentyűs hangszerek
        Csernovszky Márton - basszusgitár
        Gasner Márk - dob

    A hazai underground aktív résztvevőiből álló Deus Ex Quartet ma az egyik legígéretesebb jazzből építkező kísérleti zenekar Magyarországon. A zenekar tagjai gyermekkoruk óta ismerik egymást – Velsz Kristóf és a Csernovszky-testvérek ráadásul egy családba is tartoznak –, s a tagok közötti harmóniát tovább erősíti, hogy a kvartettben mind a négyen zeneszerzőként is közreműködnek.

    A 2016-ban Budapesten alakult Deus Ex zenéjében meglepő természetességgel keverednek különböző komoly- és népzenei elemek az improvizatív jazz stílusvilágával. Műfaji határokat szándékosan elmosó darabjaikban egyaránt találkozhatunk drum’n’bass-ből, kortárs jazzből, magyar népzenéből, drone metálból, kortárs zenéből, vagy bossanovából vett elemekkel, melyek organikus módon épülnek bele kompozícióik struktúrájába. A zenekar három évnyi koncertezés után, 2019 januárjában adott ki először fizikai hanghordozót, ekkor viszont azonnal egy EP-trilógiával jelentkeztek: a három, egymástól eltérő koncepciójú lemez a Vein Blossom, a Deep Sea, illetve a Horus címet viseli.

    Opus-beli bemutatkozásuk minden bizonnyal a klub karácsony előtti programjának egyik kiemelkedő koncertjét ígéri.

    A koncert az NKA Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg.

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta az egyik legkedveltebb mese a kisgyermekek körében.

    A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a klasszikus balettet flamencóval és afro-kubai stílusokkal ötvözi. Raul Reinoso SATORI című darabjában a spirituális megvilágosodáshoz vezető, belső utazásra hív, amelynek során rátalálhatunk a bennünk lakozó igazságra, szépségre és fényre.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016