• Program


    Diafilmek délutánja

    Diafilmek délutánja

    70 éves a magyar diafilm!

    A Magyar Kultúra Napja tiszteletére

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: január 20. szombat, 16:00

    Régi kedvenceinket, a diafilmeket vetítjük folyamatosan, kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt.
    Várjuk azokat a „gyerekeket”, akik ezeken a diákon nőttek fel, és azokat a gyerekeket is, akik még csak most ismerkednek meg a diafilmes mesék varázsával.

    A rendezvényeinkről kép-, hang- és videófelvétel készülhet. A felvételekelkészítésének célja az intézmény rendezvényeinek megörökítése, valamint a rendezvények megtörténtének igazolása. Az elkészült felvételek közösségi felületeinken is közzétételre kerülhetnek. Amennyiben a felvételeken nem kíván szerepelni, kérjük, erre vonatkozó igényét utólag az informacio@kulturkuria.hu e-mail címen jelezni szíveskedjék.

    Ajánlatunk


    Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016