• Program


    Diana Krall featuring Robert Hurst, Joe Lovano, Marc Ribot & Karriem Riggins

    Diana Krall featuring Robert Hurst, Joe Lovano, Marc Ribot & Karriem Riggins

    Az ötszörös Grammy-díjas, nyolcszoros Juno-díjas zongorista-énekesnő legszorosabb kötődése a jazz műfajához alakult ki, ám egyedülálló előadói stílusa, kategóriákon túlmutatóan emeli Diana Krallt a legünnepeltebb és legtöbbek számára ihlető forrásként ható művészek közé.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. június 26. szerda, 20:00

    Sikereit jelzi, hogy az elmúlt harminc évben nem volt olyan női jazzelőadó, aki több hanghordozót adott volna el, mint ő, ezek közül kilenc arany-, három platina- és hét többszörös platinalemez.
    Zongoratanulmányait négyéves korában kezdte; az egyik legfontosabb élményt édesapja Fats Waller-lemezgyűjteménye jelentette számára, amelynek darabjait igyekezett egytől egyig kívülről megtanulni. A zenei hagyományok iránti nagyrabecsülése mindvégig elkísérte pályáján: tisztelgett Nat King Cole, a '20-as, '30-as évek tradicionális jazz- és ragtime-darabjai, illetve a popzene legendái - Bob Dylan, Elton John, az Eagles és mások - előtt. Lemezfelvételek készítése és a kiterjedt turnézás mellett arra is szakít időt, hogy alkalomadtán Barbra Streisand új lemezének produceri feladatait lássa el, Paul McCartney számára készítsen hangszereléseket, vagy éppen Neil Young oldalán adjon jótékony célú koncerteket szülőhazájában, Kanadában.
    Legutóbbi, Wallflower című lemezének tizenhatszoros Grammy-díjas producere, David Foster így méltatta Krallt: „Diana olyasvalaki, aki gyönyörű eleganciával képes minden végletet megélni, és erről újra meg újra tanúbizonyságot tesz.”

    Ajánlatunk


    A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016