• Program


    Dívák karácsonya: Szőke Niki & Radics Gigi / SÁTOR

    Dívák karácsonya: Szőke Niki & Radics Gigi / SÁTOR

    Két csodás énekhang, két különböző műfaj: Radics Gigi a pop, Szőke Nikoletta a jazz egyik legnépszerűbb előadóművésze az országban.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 12. szerda, 20:00

    Nemzetközi színtéren elismert énekesek, akik élő legendákkal is dolgoztak már együtt: Gigi többek közt Quincy Jonesszal, Niki pedig Michel Legrand-nal. Mindketten álltak már a rangos Montreux-i Jazzfesztivál színpadán, de most először adnak közös koncertet. Ünnepi hangulatban várják a nézőket, tolmácsolásukban olyan karácsonyi klasszikusok is felcsendülnek, mint a Jingle Bells és a Csendes éj.
    Kísérő zenészeik - Szőke Nikoletta állandó zenekarának tagjai - a hazai jazzszíntér legkiemelkedőbb muzsikusai közé tartoznak. Farkas Zsolt 2017-ben nyert felvételt a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-zongora szakára, de már két éve tanársegéd a Snétberger Zenei Tehetségközpontban. Saját zenekarával a Müpában, a 2019-es Jazz Showcase-en mutatkozik majd be. Barcza Horváth József a magánéletben és alkotóként is Szőke Nikoletta társa, nemcsak kísérő muzsikus, de zeneszerző, hangszerelő és zenekarvezető is, újabban pedig a Bart'z eColony csapattal hallhatjuk. Gyárfás Attila, a kitűnő jazzgitáros, Gyárfás István fia éveken át Hollandiában élt, saját triójával 2014-ben mutatkozott be a Jazz Showcase színpadán - nagy sikerrel. Azóta is keresett dobos.

    Közreműködők:

    zongora: Farkas Zsolt
    nagybőgő: Barcza Horváth József
    dobok: Gyárfás Attila

    Ajánlatunk


    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

    Ajánló


    Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016