• Program


    DJ Lotters – Retro Disco Show

    DJ Lotters – Retro Disco Show

    DJ Lotters neve sokak számára ismerős lehet már a ’90-es évekből is, mint az egykori Juventus Rádió műsorvezetője, a Danubius Rádió riportere, a Roxy Rádió DJ-je.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 27. szombat, 22:00

    DJ Lotters neve sokak számára ismerős lehet már a ’90-es évekből is, mint az egykori Juventus Rádió műsorvezetője, a Danubius Rádió riportere, a Roxy Rádió DJ-je. 2005-ben megjelent a “HOGYAN TUDNÉK ÉLNI NÉLKÜLED” című dala, a második feldolgozás a Groovehouse-os JUDY hangjával, amely az egyik legjobb hazai dance felvétel lett, rákerült a JUVENTUS MIX 2005-re, illetve a VIVA MEGAMIX -re. Dolgozott Galambos Dorinával, V-Tech Kefírrel, és a Kerozinnal is.

    Azóta is számos disco sláger, televízió műsor és party állomás áll a háta mögött, sőt mi több, manapság Rubint Réka izzasztó alakformáló tornái alá is ő keveri a legnagyobb retro slágereket.

    Üljünk fel mi is Szekszárdon a Lotters-féle retro hullámokra! Ünnepeljétek velünk

    Szekszárd Város Napját egy felejthetetlen időutazással!

    Ajánlatunk


    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ajánló


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016