• Program


    Dobogókő titkai - Szakrális geometria

    Dobogókő titkai - Szakrális geometria

    Komáromy Zoltán vetítéssel egybekötött előadása

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. január 31. kedd, 18:00

    Dobogókő titkai - szakrális geometriával a Föld szívcsakrájának nyomában

    Sokakat foglalkoztat a Pilis és Dobogókő rejtélye. Valóban ez a kis település lenne a Föld szívcsakrája? Tényleg mi magyarok vagyunk az őrzői? Rengeteg állítás és kétely született a témával kapcsolatosan az utóbbi években, melyeknek nehéz utánajárni, szinte lehetetlen ellenőrizni. De vajon mi történik, ha több tudományterületet is érintő módszert alkalmazunk a kutatásaink során? Lehetséges, hogy a megoldás mindvégig az orrunk előtt volt, csak idáig nem vettük észre? Az előadáson sok különleges dolog hangzik el a Pilissel, illetve Dobogókővel kapcsolatosan, melyek ez idáig felderítetlenek voltak. Ízelítő a témákból Archeogeodézia és geotronika Dobogókőtől a Nazca fennsíkig Hogyan kapcsolódik a Pilis a Föld legősibb piramisaihoz? Mi köti össze Erdélyt,a Mária-jelenések helyszíneit és Dobogókőt? Hogyan tanulmányozhatók a Föld meghatározó energiaörvényei és csakrái? Lehet-e tudományosan igazolni a Pilis különleges mivoltát? – Mérések és konkrétumok Hogyan lehet meghatározni a Föld szívcsakrájának az epicentrumát? Vajon tényleg a Ferenczy-szikla a középpontja?

    Az előadást Komáromy Zoltán: Szakrális geometria című könyvének bemutatója kíséri, amely a helyszínen kedvezményesen megvásárolható A könyv tartalmából: Az aranymetszés titkai - az isteni arányosság nyomában A rózsaablakok világa - gótikus mandalák nyomában A Szent Korona és az Országház rejtélyes arányrendszeréről.

    A Napfényes Rendezvényteremben friss pogácsát, süteményeket és házi limonádét kínálunk, míg a program előtt  és után szeretettel várjuk kedves Vendégeinket a színház felett található Napfényes Étterem különleges fogásaival:
    Az aznapi érvényes belépőjeggyel 10% kedvezményt adunk a Napfényes Étterem áraiból (kivéve cukrásztermékek). Ez a kedvezmény nem vonható össze más kedvezményekkel.
    Asztalfoglalás: 06-20-311-0313

    Kultúra és vacsora egy helyen, a Belváros szívében!

    Ajánlatunk


    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Ajánló


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016