• Program


    Dolgok, amikért érdemes élni

    Dolgok, amikért érdemes élni

    Závodszky Noémi színművésznő 25 éve, mint alapító társulati tag kezdte el pályáját a székesfehérvári Vörösmarty Színházban. Jubileumi éve tiszteletére mutatták be 2019. októberében ezt a különleges, humorral, érzelmekkel átszőtt szívbemarkoló darabot, amely most egy estére Budapestre érkezik.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 1. szerda, 19:00

    Duncan MacMillen: Dolgok, amikért érdemes élni!
    Társszerző: Jonny Donahoe

    Duncan MacMillan, kortárs angol drámaíró kivételesen egyedülálló darabja, a Dolgok, amikért érdemes élni. Az eredeti monodráma lényegében egy rendkívül interaktív monológ,  amelyben egy kislány  felnőtté válási folyamatába  pillanthatunk bele, és tudhatjuk meg, miért is kezd el listát írni az élet apró örömeiről. A hagyományos színházi formáktól eltérően, a darab folyamán a közönség is bekapcsolódhat az előadásba.

    A színdarabot Magyarországon a Theatrum Mundi Színpadi és Irodalmi Ügynökségképviseli.

    Producer: Bereczki Zoltán, Ferenczi Orsolya

    Játssza: ZÁVODSZKY NOÉMI

    Ajánlatunk


    Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel! Élőzenekaros koncertet ad a fiatalok nagy kedvence.

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

    Ajánló


    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016