• Program


    Dr. Buda László: Mit üzen a lelked?

    Dr. Buda László: Mit üzen a lelked?

    Dr. Buda László: Mit üzen a lelked?
    Önelfogadás, önszeretet, öngyógyítás a gyakorlatban

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. március 5. kedd, 19:00

    Az előadás fókuszában az önelfogadás és önszeretet témája áll. Dr. Buda László tapasztalatai szerint ugyanis a túlzott önkritika, az önutálat és az ebből fakadó önmegbetegítés jelensége fájdalmasan gyakori. Ennek az érzésnek mély, többnyire a gyermekkorig vagy a korábbi fontos kapcsolatokig visszanyúló gyökerei vannak. Az elégtelenség, a „nem-kellés” érzése szintje a sejtjeinkbe égett, ezért hiába mondják most nekünk, hogy igenis értékesek, szépek, szerethetők vagyunk, hiába szeretnénk ezt elhinni magunkról – nem sikerül.

    Túlságosan érzékeny, húsbavágó témáról van szó, a belátás itt nem intellektuális kérdés, több kell ahhoz, hogy fokozatosan javítsunk az önmagunkkal való viszonyunkon. Sok esetben a gyógyulás is csak így lehetséges.

    Az előadás időtartama: 1,5 óra, utána könyvárusítás dedikálással.


    Ajánlatunk


    Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért. Mindketten megvetik a fiatalabb nőket, csak az érett asszonyt szeretik. Érkezik egy Lovag, aki semmire sem tartja a nőket. Mirandolinát felbosszantja ez a nőgyűlölet, és elhatározza, magába bolondítja a férfit. Ehhez segítségül vesz két állástalan színésznőt, hogy megtréfálja a grófokat és a lovagot, ezzel elindul az őrület.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Tartson velünk egy igazi házibuliba!

    Ajánló


    Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016