• Program


  Dr. Csernus Imre előadása Budapesten, pótszék

  Dr. Csernus Imre előadása Budapesten, pótszék

  Dr. Csernus Imre: Párkapcsolati játszmák

  Férfi és nő között gyakran alakulnak ki különböző játszmák, amit általában az egyik fél kezdeményez, de a másik fél is elfogadja.

  Hogyan is alakítsunk ki párkapcsolatokat? A mai világban élő serdülők és fiatal felnőttek ( felnőttnek látszók ) döntő többségben önbizalomhiánnyal küszködnek. De ez nemcsak most van így, hanem mindez régóta tartó folyamat. Ezzel a felállással kezdenek bele egy kapcsolatba. Az önbizalomhiány általában megfelelő külsőségekkel van leplezve, amit a másik nem is lát meg, mivel nem tudja, hogy mit is kellene figyelnie.

  A párkapcsolatok kialakításánál vannak megfelelő törvényszerűségek. Az egyik így hangzik: " zsák a foltját mindig megtalálja".

  Csernus Imre nevét szinte mindenki ismeri, hiszen ő volt az egyetlen pszichológus, aki média személyiséggé vált. Folyamatosan jelennek meg sikerlistás könyvei, azonban az olvasók számára sok kérdés marad nyitottan. Ezekre a kérdésekre próbál választ adni Csernus Imre az előadásain országszerte.

   

   

  Ajánló


  Bartos Erika nagysikerű mesesorozatának epizódjaiból Nagy Orsolya készít színházunk számára színpadi forgatókönyvet. Az…

  Az opera Rodolfo és Mimi szerelmének megrázó története. Rodolfo, aki egy hideg padlásszobában…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016