• Program


  Dr. Csernus Imre előadása Dunakeszin

  Dr. Csernus Imre előadása Dunakeszin

  Dr. Csernus Imre előadása Dunakeszin: Egy életed van!

  "Amikor egy ponton a racionális gondolkodású ember beszédtempója lassul, ott rejtőzik a traumatikus élmény. Onnantól kezdve meg lehet nézni, hogy a hazugságok miatt mennyit ártott magának. Az ártás és a nem megfelelő pillanatban való cselekvés kialakítja a "mi lett volna, ha" érzést, és a bűntudatot önmagával szemben. Ha pedig a bűntudat nincsen megoldva, akkor nincs esély a továbblépésre."

  Csernus Imre nevét szinte mindenki ismeri, hiszen ő volt az egyetlen pszichológus, aki média személyiséggé vált.
  Folyamatosan jelennek meg sikerlistás könyvei, azonban az olvasók számára sok kérdés marad nyitottan. Ezekre a kérdésekre próbál választ adni Csernus Imre az előadásain országszerte.

  Egyik rajongója írja:
  "Én azért imádom Csernus dokit, mert éppen a nyers-őszinteségével nagyon sok hibámra ráébresztett, sok hiányosságomat felismertem általa, és egyben az erősségeimet is....
  Ezért még jó darabig el fogok járni az előadásaira, hogy minél több önismeretet, tudást magamba szívjak, és tanuljak akár mások hibáiból is...."

  Ajánló


  A darabnak nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében…

  Súlyos autóbaleset éri a behavazott, néptelen coloradói országúton Paul Sheldont, a népszerű regényírót.…

  Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Klasszikus és kortárs magyar…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016