• Program


    Dr. Haidegger Tamás előadása: IRÁNYTŰ A JÖVŐBE
    2

    Dr. Haidegger Tamás előadása: IRÁNYTŰ A JÖVŐBE

    Az önvezető autók, nanorobotok, mesterséges intelligencia nyomában

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. november 21. csütörtök, 19:00

    „A jövő már elkezdődött…”

    Elképzelhető, hogy néhány évtizeden belül robotok műtenek, robotok szolgálják fel az ételt vagy részt vesznek az idősek gondozásában. Jogosan merül fel a kérdés, hogy elveszik-e a robotok az emberek munkáját, illetve veszélyben van-e az emberiség.

    Az előadás a huszonegyedik század kihívásairól, az intelligens, humanoid és nanoméretű robotokról, a mindennapjainkban jelenlevő robottechnológiáról, a digitalizáció és a mesterséges intelligencia legfrissebb eredményeiről és irányairól, önvezető autókról, drónokról és orvosi robotokról szól.

    Dr. Haidegger Tamás a Műegyetemen űrrobotkarok irányításából szerezte villamosmérnöki diplomáját, majd egy agysebészeti robot fejlesztésébe kapcsolódott be a Johns Hopkins Egyetemen. Doktori diplomáját sebészrobotikából és távsebészetből írta, jelenleg docensként dolgozik az Óbudai Egyetemen. Az Egyetemi Kutató, Innovációs és Szolgáltató Központ (EKIK) igazgatója. Kutatási projektjei a robotsebészet, az űrtávsebészet és az orvosbiológia területeit érintik. Egy orvosi kézhigiénia ellenőrzésére szakosodott innovációs spin-off cég, a HandInScan társalapítója.

    Dr. Haidegger Tamás csapatával jelenleg együtt dolgozik a WHO-val és több nemzetközi központtal, hogy hatékonyan megakadályozzák a kórházi fertőzések terjedését, amelyek évente több százezer ember halálát okozzák a fejlett országokban.

    Ajánlatunk


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    vígjáték két részben

    Ajánló


    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016