• Program


    Dr. Kádár Annamária előadása
    4

    Dr. Kádár Annamária előadása

    Ezt az előadást ajánljuk azon kedves vendégeinknek, akik az április 21-i Vida Ágnes előadásunkra előzetesen jegyet váltottak! Jegyeik automatikusan érvényesek erre az előadásra.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 10. szombat, 19:00

    Dr. Kádár Annamária pszichológus, tréner
    Az érzelmi intelligencia fejlesztése gyermek- és felnőttkorban c. előadása.

    A Mesepszichológia könyvek kirobbanó temperamentumú szerzője híres a gyakorlatias és fergeteges humorú előadásairól, melyeket országszerte vastapssal köszön meg a közönség. Ezúttal pedig különösen fontos témát boncolgat.
    Kutatások igazolják, hogy az életben való beválásunk nem csak értelmi képességeinken múlik. Az igazi sikereket – és ami még fontosabb! – a belső harmóniát csak akkor érhetjük el, ha jártasak vagyunk az érzelmek és a kapcsolatok világában, képesek vagyunk konfliktusokat kezelni, együttműködni, segítséget kérni, vágyainkat késleltetni, kitartani. Vagyis, ha fejlett az érzelmi intelligenciánk.

    Jó hír, hogy ha most még nem is (eléggé) az, akkor fejleszthető – gyermek- és felnőttkorban egyaránt. Ennek vannak célzott gyakorlatai, melyek segítenek szóba állni az érzésekről, természetesebbé teszik azt, hogy egyáltalán foglalkozzunk ezzel a témával.

    Szülőként pedig sokat tehetünk azért, hogy gyermekünknek magas legyen az érzelmi intelligenciája, és ezáltal könnyebben meg tudjon küzdeni a külső és belső nehézségekkel – még akkor is, ha nekünk hajdan ez nem adatott meg. Érdemes megtanulni, hogyan.

    Dr. Kádár Annamária előadása a gyakorlatias, jól használható ismeretek mellett másfél órányi felhőtlen szórakozást ígér – nem érdemes kihagyni.


    Kedves színtereinkbe érkező vendégeink!

    A járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelet értelmében köteles mindenki orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

    Rendezvényeinkre történő belépésnél kollégáink testhőmérsékletet mérnek. A mérés digitális, kontaktot nem igénylő homlokhőmérőzés útján történik. 37,5 Celsius fokot elérő testmérséklettel érkező személy nem vehet részt a rendezvényen.
    Továbbra is kérünk mindenkit hogy rendszeresen, alaposan mosson kezet és törekedjen a távolságtartásra (1,5-2 méter). Az intézménybe való belépéskor mindenkit kérünk a kihelyezett fertőtlenítő használatára.

    Mindannyiunk biztonsága érdekében a részvétel regisztrációhoz kötött. (A regisztrációs adatlap megtekinthető a http://ujkk.hu/kozerdeku-adatok/ Közérdekű adatigénylés/Adatkezelési nyilatkozat)

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    zenés party két részben

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Ajánló


    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

    A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016