• Program


    Dr. Vekerdy Tamás: Jól értem a gyerekemet? Mi állhat az adott jelenség vagy probléma hátterében?

    Dr. Vekerdy Tamás: Jól értem a gyerekemet? Mi állhat az adott jelenség vagy probléma hátterében?

    Dr. Vekerdy Tamás Jól értem a gyerekemet? Mi állhat az adott jelenség vagy probléma hátterében? című előadása április 1-jén, hétfőn 18 órakor.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. április 1. hétfő, 18:00

    Vekerdy Tamás felteszi az első nagy kérdést, miszerint létezik-e nevelés, szükséges-e a szó szoros értelmében, és meg is válaszolja, hogy hiteles együttélés van, az az, ami meghatározó. Felhívja a szülők figyelmét arra, hogy ügyeljenek, mit mutatnak a gyermek felé, mert a gyermek bizony másol, és átveszi a szülő rezgését. Ha ő feszült, és szorong, akkor az a gyermekre is kihat.
    A gyermekünkkel mindenről lehet beszélni, sőt kell is, nyilván az ő szintjén. A kommunikációnkkal tudjuk megteremteni a bizalmat.

    Ajánlatunk


    Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Ajánló


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016