• Program


  Duett Karácsony - Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán adventi koncertje

  Duett Karácsony - Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán adventi koncertje

  2011. december 20-án kedden 19 órakor Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán adventi koncertje lesz a Békéscsabai Evangélikus Kistemplomban.

   több

  2011-ben ismét lesz Duett Karácsony koncert turné, hiszen 2010-ben óriási sikert aratott az új CD és a koncertsorozat is. Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán a legnagyobb amerikai karácsonyi slágereket vezeti elő magyar nyelven, olyan dalokat, mint a "Let It Snow", a "Santa Baby", a "Jingle Bells", az "I’ll Be Home For Christmas", a "Have Yourself A Merry Little Christmas", a "Santa Claus Is Coming To Town" és az "All I Want For Christmas".

  A magyar szövegeket nem kisebb neveknek köszönhetjük, mint Müller Péter Sziámi, Galambos Attila és Orbán Tamás, de nem szabad megfeledkezni a saját dalokról sem, melyeket Rakonczai Viktor írt, és a páros életében kulcsfontosságúak, hiszen most először jelentkeztek saját anyaggal.

  Ezek közül az első kiemelt dal, melyhez videóklip is készül, az "Ajándék", ami a közelgő ünnepek legnagyobb slágere lesz!

  Ajánló


  A Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház 2021-es, nyári programjának értékesítése 2020. november 02-án kezdődik.…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016