• Program


    Dumakabaré

    Dumakabaré

    Az előadás egyedülálló módon ötvözi a klasszikus pesti kabaré és a ma hatalmas népszerűségnek örvendő stand-up comedy műfajának legjobb pillanatait.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 20. csütörtök, 19:00

    Végy tapasztalt kabarészínészeket és néhány fiatal stand-up comedy előadót, majd fűszerezd őket klasszikus és modern jelenetekkel, egy leheletnyi sketch comedy-vel, csipetnyi stand-uppal és jó adag zenés paródiával. Majd adj hozzá egy vicces műsorvezetőt és máris kész a Vidám Színpad és a Stand Up Brigád új estje, a DUMAKABARÉ!

    Az előadás egyedülálló módon ötvözi a klasszikus pesti kabaré és a ma hatalmas népszerűségnek örvendő stand-up comedy műfajának legjobb pillanatait. A Dumakabaré műsorában egymást váltják a színpadon a tapasztalt humor rókák, és a fiatal poéntitánok, a humorstaféta kézről-kézre jár.
    Figyelem! A Dumakabaré minden korosztály számára remek szórakozásit biztosít. A műsor súlyosan károsíthatja rekeszizmokat és kezdő kabarénézőknél nevetőizom görcsöket okozhat. A humoristák a poénváltoztatás jogát fenntartják!

    Stáblista:
    Szereplők
    Aradi Tibor, Erdei Sándor, Gombos Szabolcs, Gombos Tibor, Harsányi Gábor, Herczeg Flóra, Maksa Zoltán, Straub Dezső, Straub Péter, Varga Ferenc József, Várkonyi András

    műsorvezető:  Beleznay Endre

    Ajánlatunk


    Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016